Mixed Media Kunst

Het atelier Mixed Media Kunst bevat een ruime waaier aan mogelijkheden. Het is dan ook een dynamisch experimenteel atelier waar je uiteenlopende projecten kan realiseren en dit zonder enige vorm van voorkennis. Doorheen de veelzijdige aanpak bekom je een zeer persoonlijk werk. Het kan resulteren in een vlak of ruimtelijk werk, een assemblage of zelfs een installatie. Daarbij speelt de keuze ...


Waar
Academie Harelbeke Anders!
Tientjessstraat 4, 8530 Harelbeke
Wanneer
Van 5 september 2019 tot 30 juni 2020 (di van 13:30 tot 17:00, do van 18:00 tot 21:30,
Organisatie
Academie Harelbeke Anders!
Prijs
€ 318.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 63.6 Basistarief: 318,00 €; Verminderd tarief: 137,00 €
Contact
aha@harelbeke.be
Fax: 056 733 405
Leeftijd
16+

Het atelier Mixed Media Kunst bevat een ruime waaier aan mogelijkheden. Het is dan ook een dynamisch experimenteel atelier waar je uiteenlopende projecten kan realiseren en dit zonder enige vorm van voorkennis.
Doorheen de veelzijdige aanpak bekom je een zeer persoonlijk werk. Het kan resulteren in een vlak of ruimtelijk werk, een assemblage of zelfs een installatie. Daarbij speelt de keuze aan materiaal een heel belangrijke rol, en wordt de aandacht gericht op het hergebruiken van bestaande materialen en de integratie van vind- en recuperatiematerialen.
Je ontdekt in het atelier enerzijds traditionele technieken zoals fresco en en-coustiek, maar anderzijds ook de hedendaagse technieken in 2D en 3D, zoals collages, giethars, papierporcelein, verwerken van organische materialen, enz.
In het atelier kan een beknopte initiatie glastechnieken aan bod komen. Zo vind je op een experimentele wijze, doorheen deze zeer uitgebreide waaier aan mogelijkheden, een zoekproces in materie, inhoud en context. Met het uiteindelijk doel het creëren van een eigen beeldtaal.

Maak je keuze uit één of twee lesmomenten uit onderstaand aanbod.

Vanaf 16 jaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid