Minifestival + Rotarywedstrijd

Leerlingen uit de vierde graad (4.3) en het tweede jaar specialisatie (S.2) konden door de coronamaatregelen geen toonmoment brengen in juni, maar in september krijgen ze alsnog een podium tijdens een minifestival. Op woensdag 23 september start het concert om 18.30 uur. Donderdag 24 september is er eveneens om 18.30 uur de Rotarywedstrijd. En op vrijdag volgen nog eens twee concerten om 18.30 ...


Waar
Concertstudio Muziekcentrum Track
Conservatoriumplein 1, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Conservatorium Kortrijk
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Reservatie
reservatie.conservatorium@kortrijk.be
Contact
reservatie.conservatorium@kortrijk.be

Leerlingen uit de vierde graad (4.3) en het tweede jaar specialisatie (S.2) konden door de coronamaatregelen geen toonmoment brengen in juni, maar in september krijgen ze alsnog een podium tijdens een minifestival.

Op woensdag 23 september start het concert om 18.30 uur. Donderdag 24 september is er eveneens om 18.30 uur de Rotarywedstrijd. En op vrijdag volgen nog eens twee concerten om 18.30 en 20 uur. Geniet samen met je bubbel van de kunsten van onze leerlingen.

Een gratis plekje reserveren doe je met een mailtje naar reservatie.conservatorium@kortrijk.be. Let op, reservatie is verplicht! Net zoals het dragen van een mondmasker tijdens onze evenementen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid