Michelino Bisceglia plays Tim Burton

Welkom in de vele fantasiewerelden van Tim Burton (Edward Scissorhands, Batman, Alice in Wonderland, …). Samen met 7 muzikanten en een lokaal jeugdkoor geeft pianist Michelino Bisceglia een alternatieve interpretatie aan de muziek uit de films van de wereldberoemde regisseur. Michelino Bisceglia geniet als componist vooral naamsbekendheid via zijn diverse filmsoundtracks (Marina, Le Fidèle,…). ...


Waar
CC De Schakel
Schakelstraat 8, 8790 Waregem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC De Schakel
Prijs
€ 18.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 3.6 Basistarief: 18,00 €; -26 j: 11,00 €
Reservatie
www.ccdeschakel.be
Contact
Fax: 056 62 13 40
Links

Welkom in de vele fantasiewerelden van Tim Burton (Edward Scissorhands, Batman, Alice in Wonderland, …). Samen met 7 muzikanten en een lokaal jeugdkoor geeft pianist Michelino Bisceglia een alternatieve interpretatie aan de muziek uit de films van de wereldberoemde regisseur.

Michelino Bisceglia geniet als componist vooral naamsbekendheid via zijn diverse filmsoundtracks (Marina, Le Fidèle,…). Voor zijn soundtrack van de film Marina ontving hij op het filmfestival van Gent een World Soundtrack Award.
Tijdens het eerste deel van het concert zal het Michelino Bisceglia filmmuziek spelen die hij zelf componeerde. Het tweede deel is volledig gewijd aan muziek uit de films van Tim Burton, met de goedkeuring van de meester zelf.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid