Met de Sint aan de Toog

De Sint is binnenkort terug in het land en daarbij vergeet hij zeker en vast niet om een bezoekje te brengen aan Chiro Sellewie! Jong en oud kunnen samenkomen om elkaar de kneepjes van het kaarten aan te leren, nieuwe gezelschapspelen te ontdekken en toffe prijzen te winnen. Maar ook voor een gezellige babbel met een van de streekbieren uit ons uitgebreide assortiment. Ook voor de kleinsten ...


Waar
't Heem Chiro Sellewie
Pladijsstraat 282, 8540 Deerlijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Chiro Sellewie
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €

De Sint is binnenkort terug in het land en daarbij vergeet hij zeker en vast niet om een bezoekje te brengen aan Chiro Sellewie!
Jong en oud kunnen samenkomen om elkaar de kneepjes van het kaarten aan te leren, nieuwe gezelschapspelen te ontdekken en toffe prijzen te winnen. Maar ook voor een gezellige babbel met een van de streekbieren uit ons uitgebreide assortiment. Ook voor de kleinsten onder ons is er heel wat kinderanimatie voorzien!
Ben je benieuwd wat de Sint dit jaar in zijn mars heeft? Bent u een echte manieler of wil je gewoon wat nieuwe streekbieren leren kennen en gezellig tafelen? Kom dan zeker af op zaterdag 30 november naar ’t Heem in Sellewie vanaf 18u! Hou zeker onze Facebookpagina in de gaten om te zien welke heerlijke biertjes de Sint dit jaar serveert.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid