Meskerem Mees

Twintig is ze, Meskerem Mees, in augustus 2019 speelde ze haar eerste live optreden. Eén jaar verder heeft ze met haar debuutsingle Joe onze harten en ook de radiolijsten weten te veroveren. Enkel met behulp van haar intrigerende stem, haar akoestische gitaar en de cello van medemuzikante Febe, tovert ze haar gelaagde en zorgvuldig opgebouwde songs om tot zoete earcandy. Haar melodieën blijven ...


Waar
De Porseleinhallen- Cultuurcentrum Wevelgem
Cultuurpad 1, 8560 Wevelgem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
JC Ten Goudberge
Prijs
€ 10.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 2.0 Basistarief: 10,00 €
Reservatie
webshopwevelgem.recreatex.be/Tickets/...
Contact
cultuurcentrum@wevelgem.be
Fax: 056 433 495
Links

Twintig is ze, Meskerem Mees, in augustus 2019 speelde ze haar eerste live optreden. Eén jaar verder heeft ze met haar debuutsingle Joe onze harten en ook de radiolijsten weten te veroveren.
Enkel met behulp van haar intrigerende stem, haar akoestische gitaar en de cello van medemuzikante Febe, tovert ze haar gelaagde en zorgvuldig opgebouwde songs om tot zoete earcandy.

Haar melodieën blijven hangen en de refreinen zetten zich als weerhaken in je vast. Meskerem Mees neemt je bij je nekvel en laat je niet meer los!

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid