Medisch Frans voor verpleegkundigen, zorgverleners en secretariaatsmedewerkers

Om een patiënt te helpen, begin je vaak met een gesprek. Je wil immers zo veel mogelijk van hem te weten komen om de juiste diagnose te stellen en hem de gepaste zorg te kunnen verlenen. Maar wat als de patiënt Frans spreekt? Slaag je er dan nog in de patiënt te laten voelen dat hij in zorgende handen is? Deze opleiding brengt je de nodige communicatieve vaardigheden bij in het Frans. De ...


Waar
KU Leuven Campus Kulak Kortrijk
Etienne Sabbelaan 53, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Postuniversitair Centrum KU Leuven Kulak
Prijs
€ 765.0 Basistarief: 765,00 €
Leeftijd
18+
Links

Om een patiënt te helpen, begin je vaak met een gesprek. Je wil immers zo veel mogelijk van hem te weten komen om de juiste diagnose te stellen en hem de gepaste zorg te kunnen verlenen.

Maar wat als de patiënt Frans spreekt?
Slaag je er dan nog in de patiënt te laten voelen dat hij in zorgende handen is?

Deze opleiding brengt je de nodige communicatieve vaardigheden bij in het Frans. De opleiding richt zich tot verpleegkundigen, zorgverleners en secretariaatsmedewerkers. Een minimumniveau Frans (niveau A2 volgens het Europees Referentiekader) is vereist.

Zorgverleners hebben door wisselende uurroosters vaak nood aan een flexibele opleidingsformule. Binnen deze opleiding hanteren we een uniek en innovatief concept dat gebaseerd is op een optimale combinatie van contactonderwijs en e-learning. Hierdoor leer je sneller én meer in eenzelfde tijdspanne.

- Contactonderwijs | Tijdens de acht contactmomenten breng je de nieuw verworven kennis in de praktijk via rollenspelen en andere simulatieoefeningen. De momenten worden telkens gewijd aan verschillende communicatieve situaties die in de medische praktijk vaak voorkomen (bv. patiënten opvangen na een slechtnieuwsgesprek).

- Elektronisch leerplatform | Via het gebruiksvriendelijke e-platform studeer je op eigen tempo en op het tijdstip dat voor jou het beste past. De oefeningen zijn gevarieerd, interactief en je krijgt uitleg bij de fouten die je maakt. De oefeningen en de inhoud zijn volledig gebaseerd op authentiek materiaal uit de dagelijkse praktijk.

Docenten | Moedertaalsprekers Frans

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid