MATTHIAS ROMIR

Matthias Romir (D) groeide op in de Europese jongleerfestivals. In 2008 (hij is dan 15 jaar actief) kiest hij definitief voor zijn passie. Ondertussen is hij internationaal bekend omwille van zijn innovatieve jongleerstijl in combinatie met fijnzinnige en gelaagde humor. Matthias Romir is ontegensprekelijk WERELDTOP.. In zijn show brengt hij zijn publiek in vervoering met een verzameling ...


Waar
Spikkerelle
scheldelaan 6, 8580 Avelgem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
dienst jeugd en cultuur Avelgem
Prijs
€ 17.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 3.4 Basistarief: 17,00 €; +65: 16,00 €; -26: 8,50 €; Abo: 8,00 €
Reservatie
www.avelgem.be/webshop
Telefoon: 056653090
Contact
Fax: 056653090
Links

Matthias Romir (D) groeide op in de Europese jongleerfestivals. In 2008 (hij is dan 15 jaar actief) kiest hij definitief voor zijn passie.
Ondertussen is hij internationaal bekend omwille van zijn innovatieve jongleerstijl in combinatie met fijnzinnige en gelaagde humor.

Matthias Romir is ontegensprekelijk WERELDTOP.. In zijn show brengt hij zijn publiek in vervoering met een verzameling visuele anekdotes over ons gekke dagelijkse bestaan. Soms concreet, soms absurd, grappig en af en toe ook droevig. Quasi zonder woorden, soms met muziek en korte videofragmenten, ontpopt Matthias' unieke jongleerstijl zich als een uitdrukkingsvorm die ver afwijkt van de oubollige cicusclichés.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid