LOST

LOST is geladen en gelaagd. Het gaat over heel veel gevoelens. Via oorlog gerelateerde figuratieve beelden en abstracte visualisaties geeft An Kestier vorm aan dood en verlies, aan pijn en lijden, aan rouw en verdriet en aan gevoelens van hopeloosheid en vergankelijkheid. In LOST gaat het ook over geboorte – of meer nog over – wedergeboorte, over hoop en leven. Over zoeken. Getormenteerde ...


Waar
Koffiebar El Dorado
Otegemstraat 148B, 8550 Zwevegem
Wanneer
Van 1 maart 2020 tot 31 maart 2020 (wo van 9:30 tot 18:00, do van 9:30 tot 18:00, vr van :30 tot 20:00, za van :30 tot 20:00, zo van :30 tot 20:00)
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €

LOST is geladen en gelaagd. Het gaat over heel veel gevoelens.

Via oorlog gerelateerde figuratieve beelden en abstracte visualisaties geeft An Kestier
vorm aan dood en verlies, aan pijn en lijden, aan rouw en verdriet en aan gevoelens van hopeloosheid en vergankelijkheid.

In LOST gaat het ook over geboorte – of meer nog over – wedergeboorte, over hoop en leven. Over zoeken.

Getormenteerde figuren, slagvelden en begraafplaatsen vormden zeker in de beginfase van LOST de grondtoon. De figuren zijn vaak niet meer dan silhouetten.
Dwalende geesten en zoekende zielen.

Kleuren brengen aarzelende en voorzichtige tekenen van hoop en wedergeboorte.

Laat vooral je eigen gedachten gaan bij het bekijken en ontdekken van deze tentoonstelling.

An Kestier, geboren in Poperinge en woonachtig te Zwevegem, is sinds 2006 een vertrouwd gezicht in de Kunstacademie Zwevegem. Sinds 2012 en onder de deskundige en enthousiaste begeleiding van Jan D’haene is ze gebeten door grafiek. Qua techniek redelijk onvoorspelbaar maar met veel ruimte voor het experimenteren en het ontwikkelen van een eigen stijl.

In 2019 hield An Kestier een zeer geslaagde en gesmaakte LOST-tentoonstelling in Talbot House te Poperinge. Het verhaal van deze unieke plek – een 2e thuis voor de kunstenaar – heeft in sterke mate de geladenheid van LOST bepaald.

In El Dorado Zwevegem wordt een beperkte selectie van de LOST-werken tentoon gesteld.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid