Liefde in de hoofdrol

SASHA & DAVY Liefde in de hoofdrol… Sasha & Davy zingen hun Nederlandstalige hits in combinatie met de ’60 hits uit hun conceptalbum ‘In the jukebox’ De Nederlandse Sasha Rosen (1978) en Vlaamse Davy Gilles (1976) leerden elkaar in 2004 kennen tijdens de musical Romeo en Julia, waarin ze de titelrollen vertolkten. De vonk sloeg over. Later volgden de kaskrakers Sneeuwwitje, Mamma ...


Waar
Ontmoetingscentrum
Aalbekeplaats , 8511 Aalbeke (Kortrijk)
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
OC Aalbeke
Prijs
€ 10.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 2.0 Basistarief: 10,00 €
Reservatie
www.schouwburgkortrijk.be
Telefoon: 056 23 98 55
Contact
Fax: 056 23 98 55
Leeftijd
55+
Links

SASHA & DAVY
Liefde in de hoofdrol…
Sasha & Davy zingen hun Nederlandstalige hits in combinatie met de ’60 hits uit hun conceptalbum ‘In the jukebox’
De Nederlandse Sasha Rosen (1978) en Vlaamse Davy Gilles (1976) leerden elkaar in 2004 kennen tijdens de musical Romeo en Julia, waarin ze de titelrollen vertolkten. De vonk sloeg over. Later volgden de kaskrakers Sneeuwwitje, Mamma Mia en Grease. Telkens vonden ze elkaar op het toneel in een passionele omarming. Ook achter de schermen ontvlamde de liefde en fictie werd werkelijkheid in de zomer van 2010. Sasha en Davy stapten in het huwelijksbootje. Nog geen jaar later werd hun eerste zoontje geboren: Beau. In april 2014 werden ze opnieuw trotse ouders van hun 2e kindje: dochter Noa.
Mamma Maria, Onafscheidelijk en Een zomeravond met jou, waren een aantal van de eerste hitsingles uit het debuut album Onafscheidelijk van dit muzikale echtpaar.  Op het vijfde album In the Jukebox staan allemaal klassiekers uit de jaren '60. Op aanvraag van de fans is dit leuke concept album tot stand gekomen, met nummers als oa Jambalaya, Stand by me, My girl, Suspicious minds  en Always on my mind.
Zonde van de tijd, Blijf geloven en Radio zijn de oa eerste hitsingles uit hun zesde album Radio dat in mei 2019 uitkwam. Davy componeerde alle liedjes van dit album. Deze zijn vaak te horen bij Radio 2 en één voor één scoorden ze hoge noteringen in de Vlaamse Ultratop.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid