Lezing door Tine Hens 'Tijd voor een duurzaam verhaal'

Lezing door Tine Hens: Tijd voor een duurzaam verhaal. Over het ontstaan van de klimaatproblematiek en de kracht van burgers om deze op te lossen. Inkom: vrije bijdrage voor Natuurpunt Menen (t.v.v. aankoop natuurgebied De Leiekant) Organisatie: Bibliotheek Menen, CC De Steiger, Natuurpunt Menen, NZ-dienst en Milieudienst Menen Heel bevlogen en goed gedocumenteerd schetst Tine Hens hoe de ...


Waar
CC De Steiger Menen
Waalvest 1, 8930 Menen
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
NZ-dienst Stad Menen
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Reservatie
duurzaam@menen.be
Contact
duurzaam@menen.be
Leeftijd
16+

Lezing door Tine Hens: Tijd voor een duurzaam verhaal. Over het ontstaan van de klimaatproblematiek en de kracht van burgers om deze op te lossen.
Inkom: vrije bijdrage voor Natuurpunt Menen (t.v.v. aankoop natuurgebied De Leiekant)
Organisatie: Bibliotheek Menen, CC De Steiger, Natuurpunt Menen, NZ-dienst en Milieudienst Menen
Heel bevlogen en goed gedocumenteerd schetst Tine Hens hoe de mensheid in de klimaatproblematiek is terecht gekomen en hoe we er – maar dan met een hoogdringende en verenigde aanpak – weer uit kunnen geraken. We horen meer over ‘andere mogelijkheden’ op vlak van energie, mobiliteit, wonen, voedselproductie, politieke wil, de bedrijfswereld, enz. Tine wijst ons op de kracht van gewone burgers om met duurzame en ecologische oplossingen voor de dag te komen.
Tine Hens werkt als journaliste bij MO-magazine rond thema’s als klimaat, sociaal-ecologische transitie en biodiversiteit. In enkele boeken (o.a. Het klein verzet) schreef ze haar engagement omtrent deze actuele thema’s neer.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid