lezing: de digitale speelplaats

De Kuurnse vereniging 'Curieus' organiseert op donderdag 7 november een lezing voor ouders over de digitale wereld waarin kinderen/jongeren opgroeien. Ook interessante tips voor volwassenen. Iedereen is welkom om 19u30 in Hoeve vande Walle. Deuren open vanaf 19u. Prijs 2,5 euro p.p. (1 drankje inbegrepen). Tickets te koop aan de deur de avond zelf. Games, Social Media, YouTube,… voor veel ...


Waar
Hoeve Vandewalle
Boomgaardstraat , 8520 Kuurne
Wanneer
This event is finished.
Prijs
gratis Basistarief: 0 €
Contact
informatie@curieus.be

De Kuurnse vereniging 'Curieus' organiseert op donderdag 7 november een lezing voor ouders over de digitale wereld waarin kinderen/jongeren opgroeien. Ook interessante tips voor volwassenen.
Iedereen is welkom om 19u30 in Hoeve vande Walle. Deuren open vanaf 19u.

Prijs 2,5 euro p.p. (1 drankje inbegrepen). Tickets te koop aan de deur de avond zelf.

Games, Social Media, YouTube,… voor veel kinderen/jongeren biedt het internet heel wat mogelijkheden en is het een onmisbaar deel van hun leven geworden.
Maar soms zijn ze helemaal niet meer te scheiden van hun scherm met gevolgen op hun studies, gezondheid en sociale leven.
Onze spreker, Matthias Dewilde, geeft lezingen en helpt ouders en hun kinderen die worstelen met overmatig gamen naar een gebalanceerd on- en offlineleven.

Met zijn lezingen en zijn verhaal heeft al meer dan 14.000 jongeren geïnspireerd naar een on- en offlineleven in balans, met voldoende tijd voor sociale contacten, studies en een gezond dag- en nachtritme.

Hier vind je dit event op facebook.


UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid