Levensreddend handelen bij kinderen van 0-12 jaar

Tijdens de opleiding levensreddend handelen bij kinderen van 0-12 jaar leert u onder andere hoe u een baby en een kind kunt redden door gepast te reageren bij een hartstilstand of verstikking. Deze opleiding voldoet aan de vereisten van Kind&Gezin en het MB van 25/11/2016 voor de medewerkers van kinderdagverblijven en kinderopvangdiensten. Volgende onderwerpen komen aan bod: Basisprincipes van ...


Waar
Feestzaal LuNa
Gullegemsesteenweg 16, 8501 Bissegem (Kortrijk)
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
LIFEGUARD
Prijs
€ 34.0 Basistarief: 34,00 €
Reservatie
www.lifeguard.be/kalender
Leeftijd
13+
Links

Tijdens de opleiding levensreddend handelen bij kinderen van 0-12 jaar leert u onder andere hoe u een baby en een kind kunt redden door gepast te reageren bij een hartstilstand of verstikking.

Deze opleiding voldoet aan de vereisten van Kind&Gezin en het MB van 25/11/2016 voor de medewerkers van kinderdagverblijven en kinderopvangdiensten.

Volgende onderwerpen komen aan bod:

Basisprincipes van hulpverlening bij kinderen
Reanimeren bij hartstilstand (baby en kind)
Ingrijpen bij verstikking (baby en kind)
Kleine wondjes en brandwonden verzorgen
Hoe te reageren bij koortsstuipen
Iedere deelnemer ontvang na afloop een attest mits actieve deelname bij de praktische oefeningen. Weigeren van oefenen resulteert in het niet ontvangen van het attest. U dient de volle 3 uren aanwezig te zijn. Wij voorzien een kleine pauze. Kinderen worden niet toegelaten (<12j).

Indien u 15 minuten te laat aankomt, wordt u niet meer toegelaten. U dient een mondmasker te dragen bij aankomst en telkens u zich verplaatst tot de les begint. Bij aankomst bent u verplicht de handen te wassen of te ontsmetten alsook bij aanvang van de praktijk. U respecteert de sociale afstandsregels en komt niet naar de les indien u ziektesymptomen vertoont van verkoudheid en/of COVID-19.

Deelnemen kost 34€ per persoon, handboekje en reanimatieposter inclusief.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid