LES MAINS SALES (BE) met O LET MEE WEEP - Zomerfestival PerplX

Deze voorstelling is een klein pareltje, een eigenzinnige uitnodiging van de artiesten om met hen een intieme ervaring, diepe emoties te delen. Vier artiesten, drie vrouwen en een man, gaan de uitdaging aan om elk met hun eigen talent op een extreme manier hun vriendschap, meer nog, hun broederschap te beleven. Via live zang, live cello en live circus wordt er in een kleine piste een heerlijk ...


Waar
Unie der Zorgelozen
Pluimstraat, 7, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
vzw PERPLX
Prijs
€ 11.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 2.2 Basistarief: 11,00 €; - 26 jarigen: 9,00 €; -12 jarigen: 6,00 €
Reservatie
www.perplx.be/project/o-let-me-weep/
Telefoon: 056 23 98 55
Contact
Fax: 056 23 98 55
Leeftijd
7+
Links

Deze voorstelling is een klein pareltje, een eigenzinnige uitnodiging van de artiesten om met hen een intieme ervaring, diepe emoties te delen.

Vier artiesten, drie vrouwen en een man, gaan de uitdaging aan om elk met hun eigen talent op een extreme manier hun vriendschap, meer nog, hun broederschap te beleven.

Via live zang, live cello en live circus wordt er in een kleine piste een heerlijk fragiel universum gecreëerd waar de artiesten elkaar ‘vinden’, de vrede bewaren, verliefd zijn en elkaar blijven graag zien, naar elkaar luisteren en tenslotte elkaar begrijpen.
‘O let me weep’ is een meer dan geslaagde hommage aan de schoonheid van de klaagzang van Henry Purcell.

Bussen vertrekken steeds 20 minuten voor aanvang vanop het festivalterrein bij het OC Marke (Hellestraat 6, Marke)

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid