Leiesessie: The LVE

The LVE is eigenlijk een supergroep met leden van You Raskal You, Superdiesel, Slongs Dievanongs, The Jacquelines en Admiral Freebee, maar toch vooral het kindje van Gerrit Van Dyck en Sara Raes. Met hun nieuwe plaat ‘Heartbreak hi’ bouwen ze verder aan een repertoire van ‘sad songs in every key’. Gebroken harten en dito dromen vormen de rode draad. Mooi en droevig tegelijkertijd, verpakt in ...


Waar
erfgoedcentrum De Briekenmolen
Koestraat 65, 8940 Wervik
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
GC Forum
Prijs
€ 8.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 1.6 Basistarief: 8,00 €
Reservatie
www.wervik.be/forum
Contact
Fax: 056 95 24 60
Links

The LVE is eigenlijk een supergroep met leden van You Raskal You, Superdiesel, Slongs Dievanongs, The Jacquelines en Admiral Freebee, maar toch vooral het kindje van Gerrit Van Dyck en Sara Raes.
Met hun nieuwe plaat ‘Heartbreak hi’ bouwen ze verder aan een repertoire van ‘sad songs in every key’. Gebroken harten en dito dromen vormen de rode draad. Mooi en droevig tegelijkertijd, verpakt in meeslepende grooves en melancholie met de warme samenzang van Gerrit en Sara. Soul, pop en moderne dance worden verweven tot bijzonder fraaie fluisterpopliedjes met sterke melodieën en gelaagde harmonieën. Denk aan luie, warme synths, een sporadische dansbeat en funky gitaarlikjes zoals we die ook kennen van o.a. Eels, Arcade Fire en Phoenix. Live komen broeierig, ontroerend, intens, wijds en dromerig probleemloos samen.
The LVE is Gerrit Van Dyck (zang, gitaar), Sara Raes (zang), Bert Van Dyck (gitaar, zang), Thomas Van der Velde (keys, zang), Rienk Michielsen (bas, zang) en Joes Brands (drums).

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid