Leiesessie: Het rariteitenkabinet van Jan De Smet

Jan De Smet is een muzikant, een liedjesschrijver, een accordeonist, een ukelelespeler en een componist die vooral bekend is van De Nieuwe Snaar. Maar ook een enthousiaste verzamelaar van alle interessante uitwassen van de populaire muziek. Hij kent ondertussen elke kringloopwinkel in Vlaanderen. Het resultaat: een paar ton vinyl met het meest hilarische en merkwaardige klankmateriaal van de ...


Waar
erfgoedcentrum De Briekenmolen
Koestraat 65, 8940 Wervik
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
GC Forum
Prijs
€ 8.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 1.6 Basistarief: 8,00 €
Reservatie
www.wervik.be/forum
Contact
Fax: 056 95 24 60
Links

Jan De Smet is een muzikant, een liedjesschrijver, een accordeonist, een ukelelespeler en een componist die vooral bekend is van De Nieuwe Snaar. Maar ook een enthousiaste verzamelaar van alle interessante uitwassen van de populaire muziek. Hij kent ondertussen elke kringloopwinkel in Vlaanderen. Het resultaat: een paar ton vinyl met het meest hilarische en merkwaardige klankmateriaal van de afgelopen 80 jaar.
Jan De Smet reist nu rond met dat uitzonderlijk erfgoed en laat iedereen meeluisteren naar ‘de soundtrack van zijn bestaan’. Hij vertelt met veel muzikale illustraties en neemt natuurlijk ook zelf zijn instrumenten ter hand. En zoals iedereen inmiddels weet: geef Jan De Smet een micro en een muziekinstrument en je beleeft een fantastische tijd.
Net zoals het muziektheater van de Nieuwe Snaar wordt ook dit ‘een plezante namiddag’ met veel humor en muzikale verwondering!

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid