Leer de knepen van een brouwer in een professionele brouwerij.

We brouwen het huismerk. Het wordt een dag met intense praktijkervaringen doorweven met vleugjes basistheorie over het brouwproces, de infrastructuur en de ingredënten. Je leert er praktische knepen van het vak van professionele brouwers en je krijgt de economie van het ambachtelijk bier & brouwen in België en in buitenland in een notendop voorgeschoteld. Speciaal tijdens deze workshop is de ...


Waar
Brouwerij De Meester
Steenbrugstraat 187, 8530 Harelbeke
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
BREWED
Prijs
€ 199.0 Basistarief: 199,00 €; vanaf 5 personen: 155,00 €; vanaf 10 personen: 99,00 €
Reservatie
www.brewed.info/product/944837/brewex...
Links

We brouwen het huismerk. Het wordt een dag met intense praktijkervaringen doorweven met vleugjes basistheorie over het brouwproces, de infrastructuur en de ingredënten. Je leert er praktische knepen van het vak van professionele brouwers en je krijgt de economie van het ambachtelijk bier & brouwen in België en in buitenland in een notendop voorgeschoteld.

Speciaal tijdens deze workshop is de aanwezigheid van econoom (en tevens brouwmeester) Vinicius Aversari Martins, die jullie de beginselen van de economie van craft brouwerijen in België via teasers aanbiedt. Een warme lunch wordt ter plaatse aangeboden.

Degustatie van het huismerk zal uiteraard niet ontbreken! Het bier wordt achteraf gebotteld.

Geïnteresseerd ? Go fo it! Inschrijven om deel te nemen aan deze activiteit kan uiterlijk tegen woensdag 6 november via www.brewed.info of onze facebook evenement (@breweducation.be).

Brouwen doe je niet alleen.
Reserveer aan goedkoper tarief met een team van vrienden en collega's (www.breweducation.be/teambuilding)

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid