LADY LINN, GREGORY FRATEUR, KLAAS TOMME, STIJN MEURIS, BART VAN LIERDE & KAREL DE BACKER

MURDERBALLADS was een doorslaand succes. Een feest op het podium en in de zaal. Er is zin om deze bloederige tocht nog eens over te doen. Met nieuw materiaal, maar ook met een aantal nummers die erom schreeuwen opnieuw een plaatsje te krijgen op de playlist. True Crime, vertaald in muziek met songs die aan je ribben blijven plakken. Freaks, minnaars, slechte verliezers, griezels, sociopaten en ...


Waar
Spikkerelle
scheldelaan 6, 8580 Avelgem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
dienst jeugd en cultuur Avelgem
Prijs
€ 23.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 4.6 Basistarief: 23,00 €; -26: 22,00 €; +65: 22,00 €; ABO: 22,00 €
Reservatie
www.avelgem.be/webshop
Telefoon: 056653090
Contact
Fax: 056653090
Links

MURDERBALLADS was een doorslaand succes. Een feest op het podium en in de zaal.

Er is zin om deze bloederige tocht nog eens over te doen. Met nieuw materiaal, maar ook met een aantal nummers die erom schreeuwen opnieuw een plaatsje te krijgen op de playlist.
True Crime, vertaald in muziek met songs die aan je ribben blijven plakken.

Freaks, minnaars, slechte verliezers, griezels, sociopaten en andere mensen die soms dodelijk uit de hoek durven komen, dartelen op de scène.
De huis-, tuin- en keukenmoord wordt niettemin ook fel bezongen. We bieden een garantie op slachtoffers. Laat dat vooral geen domper zetten op de feestvreugde. Murderballads Extended wordt bloedmooi.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid