KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Taaldraad XL Sprookjesmobiel en tekenen / met Lara Breine (5 tot 12 jaar)

Sprookjes en verhalen, vertellen en vertalen. Luisteren naar verhaaltjes, kinderen zijn er dol op. Het maakt niet veel uit in welke taal want de zwier en de klank van taal is fascinerend. Taaldraad is een voorleesuurtje en komt telkens in 2 talen: Nederlands en een andere taal. Steeds doorspekt met leuke (taal)spelletjes, moedigen onze voorlezers de kinderen aan om kennis te maken met alle ...


Waar
Bib Heule
Heulsekasteelstraat 1, 8501 Heule
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Centrale Bibliotheek Kortrijk
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
bibliotheek@kortrijk.be
Leeftijd
5+

Sprookjes en verhalen, vertellen en vertalen. Luisteren naar verhaaltjes, kinderen zijn er dol op. Het maakt niet veel uit in welke taal want de zwier en de klank van taal is fascinerend.

Taaldraad is een voorleesuurtje en komt telkens in 2 talen: Nederlands en een andere taal. Steeds doorspekt met leuke (taal)spelletjes, moedigen onze voorlezers de kinderen aan om kennis te maken met alle mogelijke talen van de wereld.

In deze Taaldraad XL hebben we twee voorleesmomenten in een andere taal. Tussen de vertelsessies in, kunnen de kinderen zich creatief uitleven met potlood en papier, dit met tips en hulp van illustratrice Lara Breine.
Ook de sprookjesmobiel krijgt een plaats, een oude caravan gerenoveerd en omgebouwd tot een échte verhalencaravan. De leerlingen van het zevende jaar Kinderzorg van Athena Campus Drie Hofsteden nemen kinderen mee in de wondere wereld van verhalen en muziek.
10 tot 12 u. doorlopend sprookjesmobiel
10.30 tot 11. vertelmoment Najat en Yusra (Berbers)
11 tot 11.30 u. tekenen met Lara
11.30 tot 12 u. vertelmoment (Gebarentaal)

gratis, wel vooraf reserveren

Taaldraad is een project van Bibliotheek Kortrijk ism OpenDeur vzw
De Sprookjesmobiel is een project van de secundaire school Athena Kortrijk.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid