kookles: Italiaans

Antipasti bruschette e olive Prima piatte ravioli e spinaci, burro e salvia. We maken ravioli vanaf de deeg tot het einde, een ravioli gevuld met spinazie en ricotta kaas, geparfumeerd met boter en salie Als seconda piatte pollo alla cacciatora con semola en als contorno funghi trifolati al tartufo. Dit is een klassieke kipbereiding in een soort tomatensaus met de al even klassieke semolata ...


Waar
GC De Stringe
Ommersheimplein 5, 8570 Vichte
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Femma Bruisend Vichte
Prijs
€ 10.0 Basistarief: 10,00 €; niet-leden: 20,00 €
Reservatie
mady.dhoop@telenet.be
Telefoon: 056 77 23 71
Contact
mady.dhoop@telenet.be
Fax: 056 77 23 71
Leeftijd
16+

Antipasti bruschette e olive
Prima piatte ravioli e spinaci, burro e salvia. We maken ravioli vanaf de deeg tot het einde, een ravioli gevuld met spinazie en ricotta kaas, geparfumeerd met boter en salie
Als seconda piatte pollo alla cacciatora con semola en als contorno funghi trifolati al tartufo. Dit is een klassieke kipbereiding in een soort tomatensaus met de al even klassieke semolata van maismeel en als bijgerecht champignons op zijn Italiaans.
Als dolce panna cotto al frutti di bosco een roomdessert met fruit.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid