'Konijn met pruimen' - humor met een scherp kantje van Dimitri Verhulst in een regie van Bernard Decock

Konijn met pruimen speelt zich af ten huize van ma en pa Campenhout. Er is een etentje gepland voor de verjaardag van zoon Wim. Voor de gelegenheid heeft hij nog maar eens een nieuw lief meegebracht. Het duurt niet lang voor het conflict ontvlamt. Onverzoenbare generaties, brutaal botsende levensvisies en slecht verwerkt verdriet zijn de ingrediënten. Hilarische humor is de smakelijke saus in ...


Waar
OC Malpertus
Gauwelstraat 29, 8551 Heestert (Zwevegem)
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Koninklijke toneelvereniging Deugd en Vreugd Heestert
Prijs
€ 9.0 Basistarief: 9,00 €
Contact
anna_dewaele@skynet.be
Fax: 0474/03 23 51
Links

Konijn met pruimen speelt zich af ten huize van ma en pa Campenhout. Er is een etentje gepland voor de verjaardag van zoon Wim. Voor de gelegenheid heeft hij nog maar eens een nieuw lief meegebracht. Het duurt niet lang voor het conflict ontvlamt.
Onverzoenbare generaties, brutaal botsende levensvisies en slecht verwerkt verdriet zijn de ingrediënten. Hilarische humor is de smakelijke saus in dit recept.
Dimitri Verhulst serveert in Konijn met pruimen een heerlijk actuele cocktail, vol liefde en begrip voor zijn personages, die met veel vallen en weer opstaan op zoek zijn naar een betere wereld.

Dit knap stukje theater werd nog niet eerder door een amateurgezelschap in West-Vlaanderen opgevoerd. Kom dus zeker kijken!

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid