KLANKENNEST - MAMMOET (5m-2j)

Een danser, percussionist en zangeres zorgen voor een tedere, zachte en speelse voorstelling waarin de allerjongsten mogen voelen, rusten, kijken en spelen. Soms is er beweging, soms geluid. Soms stilte, dan weer prikkels. Een zachte, geborgen plek vol klank, ritme en beweging waarin de kleintjes kunnen wegdromen. Mammoet is een levensgrote muziekmobiel. Stap mee in dit verrassend ...


Waar
CC Guldenberg
Acaciastraat 1, 8560 Wevelgem
Wanneer
31/01 om 11:00 | 14:30
Organisatie
CC Wevelgem
Prijs
€ 8.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 1.6 Basistarief: 8,00 €
Reservatie
webshopwevelgem.recreatex.be/Tickets/...
Contact
cultuurcentrum@wevelgem.be
Fax: 056 433 495
Leeftijd
16+
Links

Een danser, percussionist en zangeres zorgen voor een tedere, zachte en speelse voorstelling waarin de allerjongsten mogen voelen, rusten, kijken en spelen. Soms is er beweging, soms geluid. Soms stilte, dan weer prikkels. Een zachte, geborgen plek vol klank, ritme en beweging waarin de kleintjes kunnen wegdromen.

Mammoet is een levensgrote muziekmobiel. Stap mee in dit verrassend belevingsparcours. Een interactieve geluidsinstallatie.
Klankennest nodigt de jongste kinderen en hun ouders uit om te experimenteren en in dialoog te gaan met muziek, geluid, zintuiglijke ervaringen, beweging en beeldende kunst. Voor een optimale beleving, gelieve de leeftijdsgrenzen, 5 maanden tot 2 jaar, te respecteren.

EXTRA | Heb je (iets) oudere kinderen? We voorzien een workshop voor kinderen van 2 tot 7 jaar in de foyer tijdens de voorstelling.

UiTPAS omruilvoordeel: kom gratis naar de voorstelling in ruil voor 24 UiTPASpunten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid