Kinderuniversiteit

Ben je tussen 8 en 13 jaar? Kom dan naar de Kinderuniversiteit aan KU Leuven Campus Kulak Kortrijk op zaterdag 24 oktober. Je krijgt les in een auditorium waar echte professoren je iets leuks gaan bijleren. Daarna is het aan jullie om de handen uit de mouwen te steken tijdens één van de vele boeiende workshops. Als jonge onderzoeker bouw je een eigen VR-bril, kruip je in de huid van een echte ...


Waar
KU Leuven Campus Kulak Kortrijk
Etienne Sabbelaan 53, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
KU Leuven Campus Kulak Kortrijk
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
kulak.info@kuleuven.be
Leeftijd
8+
Links

Ben je tussen 8 en 13 jaar? Kom dan naar de Kinderuniversiteit aan KU Leuven Campus Kulak Kortrijk op zaterdag 24 oktober.

Je krijgt les in een auditorium waar echte professoren je iets leuks gaan bijleren. Daarna is het aan jullie om de handen uit de mouwen te steken tijdens één van de vele boeiende workshops. Als jonge onderzoeker bouw je een eigen VR-bril, kruip je in de huid van een echte rechter en maak je een deel van je lichaam na uit snoep.

Je schrijft je vooraf in via www.kuleuven.be/kinderuniversiteit. Inschrijvingen starten op 9 september om 14 uur. Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn gegeerd.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid