Kinderrommelmarkt en ontbijt voor iedereen

Kinderrommelmarkt en Ontbijtbuffet Op zondag 22 september 2019 organiseert de ouderraad van de Rodenburgschool haar eerste kinderrommelmarkt én ontbijtbuffet op en rond het Rodenburgplein! Kom genieten van een gezond en uitgebreid ontbijt op zondagmorgen, snuister rond op de rommelmarkt of verkoop zelf je spulletjes en geniet daarna van een apéro in onze gezellige loungebar op het ...


Waar
Rodenburgplein
Rodenburgplein , 8510 Marke (Kortrijk)
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Ouderraad Rodenburgschool
Prijs
€ 7.0 Basistarief: 7,00 €; ontbijt volwassenen (vanaf 12 jaar): 14,00 €; ontbijt kinderen (3-11): 7,00 €; Standplaats Rommelmarkt: 7,00 €
Reservatie
www.rodenburgschool.be
Links

Kinderrommelmarkt en Ontbijtbuffet

Op zondag 22 september 2019 organiseert de ouderraad van de Rodenburgschool haar eerste kinderrommelmarkt én ontbijtbuffet op en rond het Rodenburgplein! Kom genieten van een gezond en uitgebreid ontbijt op zondagmorgen, snuister rond op de rommelmarkt of verkoop zelf je spulletjes en geniet daarna van een apéro in onze gezellige loungebar op het Rodenburgplein. Kinderanimatie is voorzien!

Lees alle informatie hieronder en schrijf vervolgens in via www.rodenburgschool.be!

Praktisch:
Kinderrommelmarkt
Hebt u speelgoed waar uw kinderen niet meer mee spelen, maar andere kinderen nog veel plezier aan kunnen beleven? Hebt u gerief in huis dat u niet meer gebruikt, maar nog in zeer goeie staat is en dat u een tweede leven wilt geven? Schrijf je dan nu in voor een standje op de rommelmarkt!

Voor 7 euro krijg je een standplaats van 4m. De rommelmarkt start om 09u00 om tegen 12u30 te eindigen.

Het Rodenburgplein en de Rodenburgstraat (tot aan de Sperlekestraat) zijn volledig verkeersvrij!

Bent u geen lid van de Rodenburgfamilie (leerlingen en familie)? Geen nood, ook u kan inschrijven om een plaatsje op de rommelmarkt te bekomen!
!!! Door in te schrijven voor de Rommelmarkt, maakt u bovendien kans op 2x2 VIP-tickets voor een match van de Rode Duivels !!!

Ontbijtbuffet
U kunt op school die ochtend ook genieten van een gezond en uitgebreid ontbijtbuffet! We voorzien verschillende soorten pistolets, broden, fruit, yoghurt, warme en koude dranken, beleg (kaas- en vlees), confituur, choco, havermout, cornflakes,…

Leerlingen, ouders, familie en vrienden van de Rodenburgschool, iedereen mag aanschuiven! Schrijf in via de link onderaan!

Volwassenen (vanaf 12 jaar) betalen 14 euro, kinderen 7 euro.

Om praktische redenen voorzien we 2 ontbijtmomenten: eentje voor vroege vogels (08u30 – 09u45) en ééntje voor minder vroege vogels (10u00 – 11u30)!
Maak uw keuze bij de inschrijving.
Uiteraard kunt u de rommelmarkt en het ontbijtbuffet combineren!

Randanimatie
De hele morgen wordt animatie voorzien: springkasteel, grime, optreden muziekband,…
Vanaf 09u30 gaat ook de loungebar op het Rodenburgplein open.

DE OPBRENGST VAN DE INSCHRIJVINGEN VAN DE ROMMELMARKT EN HET ONTBIJTBUFFET WORDT INTEGRAAL AANGEWEND VOOR DE HERAANLEG VAN DE SPEELPLAATS!!

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid