Kindergrime : de leukste activiteit voor al uw feestjes

Een leuke snoet doet iedereen goed. Met dit motto wensen wij al uw feestjes op te fleuren. Zowel (verjaardags)feestjes, communie, lentefeest, babyborrel, geboorte, opendeurdag, doopfeest,.. Kortom de ideale kinderanimatie. Deze animatie is eveneens een perfecte aanvulling bij een clown, een goochelaar, een springkasteel. Om zo een onvergetelijke dag aan de kinderen aan te bieden. Informeer vri


Waar
West-Vlaanderen
markt 1, 8500 Kortrijk
Wanneer
Prijs
€ 25.0
Contact
animatieopfeestjes@hotmail.com
Leeftijd
2+

Een leuke snoet doet iedereen goed. Met dit motto wensen wij al uw feestjes op te fleuren. Zowel (verjaardags)feestjes, communie, lentefeest, babyborrel, geboorte, opendeurdag, doopfeest,.. Kortom de ideale kinderanimatie.

Deze animatie is eveneens een perfecte aanvulling bij een clown, een goochelaar, een springkasteel. Om zo een onvergetelijke dag aan de kinderen aan te bieden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Prijs :
25 eur per uur
Verplaatsing :
- gratis regio Groot Kortrijk ( Waregem, Deerlijk, Gullegem, Heule, Marke, Bissegem, Zwevegem, Wevelgem,. (maximum 20 km van centrum Kortrijk )
- 15 cent/km buiten regio Kortrijk

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid