Kinderfoor Kuurne

De Kinderfoor is dé hoogdag voor kinderen. Het Kuurnse centrum wordt om de twee jaar omgetoverd tot één groot GRATIS speelparadijs voor zowel peuters, kleuters als kinderen uit de lagere school. Een grootse duiktank, talrijke springkastelen, lekker koken, creatieve knutselwerken, een échte muur metselen, experimenteren in het labo, rondrijden in een riksja, dierenarts spelen, geschminkt ...


Waar
Marktplein
Marktplein , 8520 Kuurne
Wanneer
This event is finished.
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Leeftijd
2+

De Kinderfoor is dé hoogdag voor kinderen. Het Kuurnse centrum wordt om de twee jaar omgetoverd tot één groot GRATIS speelparadijs voor zowel peuters, kleuters als kinderen uit de lagere school. Een grootse duiktank, talrijke springkastelen, lekker koken, creatieve knutselwerken, een échte muur metselen, experimenteren in het labo, rondrijden in een riksja, dierenarts spelen, geschminkt worden,… Dat zijn slechts enkele van de meer dan 50 activiteiten waar er ruim 1500 kinderen hun hartje kunnen aan ophalen. Het is een heerlijke namiddag met verrassende activiteiten en dat allemaal gratis!

Al die speelvreugde vind je (nu al voor de 21e keer) op de markt van Kuurne, op de parking Tap en aan de achterkant van het gemeentehuis. Aarzel dus niet om overal een kijkje te nemen.

Dorstige ouders en grootouders kunnen op adem komen op het Kinderfoorterras. En zo sponsor je ook onze werking!

Trek dus je speelkledij aan en vergeet zeker ook je zwemkledij niet! Noteer dus maar snel zondag 15 september. De activiteiten zijn van 13.30u tot 17.30u. Daarna is er nog een spannende, grappige en ook wel gevaarlijke slotshow ‘The great escape’.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid