Kijkmoment Jan De Laet

Geboren in 1940, niet van de jongste, is een klassieker en romantieker. Je kan moeilijk zijn werken modern noemen, eerder een beetje realistisch. Reeds enkele jaren lid van de Koninklijke Sint Lucas Gilde van Kortrijk. Is een leerling van Edgard Locks, gekend bloemenschilder uit Varsenaere. Net zoals zijn leermeester is zijn rijk kleurenpalet klassiek, zacht en speels, zijn stillevens zijn een ...


Waar
OC Marke
Hellestraat 6, 8510 Marke
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
OC Marke
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
oc.marke@kortrijk.be
Fax: 056240820

Geboren in 1940, niet van de jongste, is een klassieker en romantieker.
Je kan moeilijk zijn werken modern noemen, eerder een beetje realistisch.
Reeds enkele jaren lid van de Koninklijke Sint Lucas Gilde van Kortrijk.
Is een leerling van Edgard Locks, gekend bloemenschilder uit Varsenaere.
Net zoals zijn leermeester is zijn rijk kleurenpalet klassiek, zacht en speels, zijn stillevens zijn een romantische weergave van de goede oude tijd.

De werken zijn te bezichtigen in de foyer van OC Marke elke werkdag van 9u tot 16u30. In het weekend enkel tijdens activiteiten.

Men kan in zijn werken de lirische omschrijvingen terug vinden van deze kunstenaar die op emotionele wijze gedichten en teksten naar vrienden schrijft.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid