Kidsparcours

Ook de allerkleinsten kunnen zich even een bergbeklimmer wanen. Op een hoogte van 1m moeten verschillende hindernissen overwonnen worden tussen 14 palen. Deze hindernissen testen de durf, de behendigheid, en ander vaardigheden van de kleinsten. Het systeem is superveilig. Op de begane grond moeten deelnemers zich vastmaken aan een veiligheidskabel en blijven het hele parcours hiermee ...


Waar
PRNC De Gavers
Eikenstraat 131, 8530 Harelbeke
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Provinciaal Recreatie- en Natuurcentrum De Gavers
Prijs
€ 4.0
Kansentarief voor UiTPAS gebruikers uit een andere stad of gemeente: 0.8
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 0.8 Basistarief: 4,00 €
Leeftijd
3+

Ook de allerkleinsten kunnen zich even een bergbeklimmer wanen.
Op een hoogte van 1m moeten verschillende hindernissen overwonnen worden tussen 14 palen. Deze hindernissen testen de durf, de behendigheid, en ander vaardigheden van de kleinsten. Het systeem is superveilig. Op de begane grond moeten deelnemers zich vastmaken aan een veiligheidskabel en blijven het hele parcours hiermee verbonden. De begeleiding is in handen van ervaren en gekwalificeerde monitoren.

Iedere deelnemer krijgt een klimgordel en helm. Alle materialen worden telkens ontsmet terwijl aan de deelnemers gevraagd wordt om de handen te ontsmetten, aan te schuiven rekening houdend met de afstand van 1,5 m en eventueel een mondmasker te gebruiken wanneer de 1,5m in het gedrang komt.

Inschrijven vooraf is de norm en geeft zekerheid, onbenutte plaatsen worden de dag zelf vrijgegeven. Steeds vooraf aanmelden in het onthaal van het Bezoekerscentum (parking Eikenstraat) tijdens weekdagen vanaf 10u, op zater- en zondag vanaf 12u30.

In deze Covid 19- tijden worden per uur, 6 plaatsen ter beschikking gesteld.

Prijs: 4 euro voor 1 uur

Vanaf 3 jaar tot 1m40

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid