Kerstconcert: magisch verrassend

Het concert van de jeugd in de Kerst- en Nieuwjaarsperiode is al langer een vaste waarde op de Wervikse culturele agenda. Vorig jaar bezorgde de jeugd ons met het 'Under Construction'- concert een onvergetelijke avond. Dit jaar maken we er nog iets specialers van. 'Magische Kerst' mag je best wel letterlijk nemen, want voor het concert dit jaar heeft de jeugdharmonie niemand minder dan ...


Waar
Zaal Oosthove
Speiestraat , 8940 Wervik
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Stadsharmonie Wervik
Prijs
€ 12.0 Basistarief: 12,00 €; ADD: 14,00 €; -12 jaar: 5,00 €
Contact
stadsharmoniewervik@gmail.com
Fax: 0479 40 39 78

Het concert van de jeugd in de Kerst- en Nieuwjaarsperiode is al langer een vaste waarde op de Wervikse culturele agenda. Vorig jaar bezorgde de jeugd ons met het 'Under Construction'- concert een onvergetelijke avond.
Dit jaar maken we er nog iets specialers van. 'Magische Kerst' mag je best wel letterlijk nemen, want voor het concert dit jaar heeft de jeugdharmonie niemand minder dan illusionist Nicholas uitgenodigd.
Nicholas Arnst is dag en nacht met goochelen bezig en schoof hier onlangs zijn studies psychologie voor aan de kant. Wat is het doel van Nicholas? Simpel! Mensen verbazen, verwonderen en een reactie uitlokken. Goochelen live in het theater wordt zeer interessant. Een goocheltruc kan je nooit op je eentje doen, er is dynamiek nodig met het publiek... Je weet nooit hoe mensen gaan reageren op de act. Het is onmogelijk om omstandigheden te controleren, spannend!

Een concert én een optreden van Nicholas, als dat geen magische avond wordt...

Kaarten:
ADD €14
VVK €12
-12 jaar: €5

Te reserveren op 0479 40 39 78 (Joke Delva) of stadsharmoniewervik@gmail.com
Ook bij de jeugdmuzikanten en bestuursleden kan u terecht.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid