Kerstconcert "A little Christmas tale"

Met 'A little Christmas tale' zorgen het Sint-Martinuskoor Avelgem en koperkwintet Brasserie voor een uniek kerstconcert, met zowel meezingers als minder bekende pareltjes die je zeker in opperbeste kerstsfeer zullen brengen! Brasserie is een koperkwintet, ontstaan uit de buik van de Zwevegemse vereniging 'De Ware Vrienden'. Klassiek, jazz, lichtere genre... alles komt aan bod. Twee trompetten ...


Waar
Sint-Amanduskerk
Th. Toyeplein, 8550 Zwevegem
Wanneer
14/12 van 20:00 to22:00
Prijs
€ 15.0 Basistarief: 15,00 €; kinderen tot 12 jaar (niet nodig om tickets te reserveren): 0,00 €
Reservatie
webshopzwevegem.recreatex.be
Contact
cultuur@zwevegem.be
Links

Met 'A little Christmas tale' zorgen het Sint-Martinuskoor Avelgem en koperkwintet Brasserie voor een uniek kerstconcert, met zowel meezingers als minder bekende pareltjes die je zeker in opperbeste kerstsfeer zullen brengen!

Brasserie is een koperkwintet, ontstaan uit de buik van de Zwevegemse vereniging 'De Ware Vrienden'. Klassiek, jazz, lichtere genre... alles komt aan bod. Twee trompetten (Jeroen Maes en Lieven Loncke), een hoorn (Jarne Rigole), een trombone (Piet Vanhoutte) en een bastuba (Bavo Struyve), meer is er niet nodig om van ieder concert telkens een mooi kijkstuk te maken waar jong en minder jong van kunnen genieten.

Het Sint-Martinuskoor Avelgem, 90 jaar jong, mag terugblikken op een rijke geschiedenis van vriendschappelijk samen zijn en zingen, vieringen en concerten opluisteren. Ondanks zijn lange bestaan getuigt het koor anno 2019 meer dan ooit van een bruisende, jeugdige dynamiek. Het koor wordt geleid door twee enthousiaste dirigentes, Eline Bossuyt en Lieselot Veys. Het repertoire varieert van klassiek tot pop, met zowel kerkelijke als profane, oud-klassieke als hypermoderne en jeugdige nummers van hedendaagse artiesten.

Tickets 15 euro, online via https://webshopzwevegem.recreatex.be. Kinderen tot 12 jaar gratis. (hiervoor dienen geen tickets gereserveerd te worden). Geen genummerde plaatsen in de kerk!

Dit concert is in samenwerking met de dienst cultuur gemeente Zwevegem en kadert in het Jaar van de Muziek 2019.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid