Karaoke for life

Kluts je stembanden door elkaar en oefen nog snel de lyrics van je favoriete band, want op zaterdag 23 november kan je komen zingen op onze Karaoke for life. Wil je scoren met ABBA of tover je tien euro uit je zak voor Gers Pardoel? Alles kan, van een duet met je favoriete collega tot een schlager voor je lief. Samen met onder meer Dominique Van Malder en Joris Hessels van Radio Gaga, Tania ...


Waar
Theater Antigone
Overleiestraat 47, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Theater Antigone
Prijs
€ 10.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 2.0 Basistarief: 10,00 €

Kluts je stembanden door elkaar en oefen nog snel de lyrics van je favoriete band, want op zaterdag 23 november kan je komen zingen op onze Karaoke for life. Wil je scoren met ABBA of tover je tien euro uit je zak voor Gers Pardoel? Alles kan, van een duet met je favoriete collega tot een schlager voor je lief. Samen met onder meer Dominique Van Malder en Joris Hessels van Radio Gaga, Tania Van der Sanden en Lucas Van den Eynden zingen we de hele avond de centen aan elkaar.

Hoe gaan we dat doen? We vragen een inkomprijs van 10 euro en per liedje doe je ook nog een duit in het zakje. Hoe groot die duit is, mag je zelf bepalen, maar voor het goede doel verwachten we uiteraard een extra inspanning. Verder schenken wij de opbrengst van onze bar die avond aan De Warmste Week en staat onze Spaarpot for life in de foyer.
Op die manier hopen we een flinke som te verzamelen voor De Bolster, de vzw waarmee we al jaren ons sociaal-artistiek project realiseren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid