KAORI ITO (JP) & THEO TOUVET (FR) met ‘EMBRASE-MOI’ - Zomerfestival PerplX

De Japanse danseres en choreografe loopt een interessant eigenzinnig artistiek parcours af. Ze danste bij grote namen als Alain Platel, Sidi Larbi Cherkaoui, James Thierrée en Aurélien Bory. Talent te over dus. Maar ze zocht ook ruimte en tijd om haar eigen dansant universum te ontwikkelen, haar eigen danstaal te vinden. In ‘Embrase-moi’ fileert ze de relatie man-vrouw, haar relatie. Zij en ...


Waar
Budascoop
Kapucijnenstraat 10, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
vzw PERPLX
Prijs
€ 11.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 2.2 Basistarief: 11,00 €; - 26 jarigen: 9,00 €
Reservatie
www.perplx.be/project/embrase-moi/
Telefoon: 056 23 98 55
Contact
Fax: 056 23 98 55
Links

De Japanse danseres en choreografe loopt een interessant eigenzinnig artistiek parcours af. Ze danste bij grote namen als Alain Platel, Sidi Larbi Cherkaoui, James Thierrée en Aurélien Bory. Talent te over dus. Maar ze zocht ook ruimte en tijd om haar eigen dansant universum te ontwikkelen, haar eigen danstaal te vinden.

In ‘Embrase-moi’ fileert ze de relatie man-vrouw, haar relatie. Zij en haar (levens)partner splitsen eerst het publiek op en getuigen over hun liefde en hun liefdes. Daarna wordt het publiek samen getuige van hun intense naakte verbondenheid, ook via circus.

Een hedendaagse circusperformance die beklijft.

20 Minuten voor aanvang van de voorstelling vertrekken bussen aan het Festivalterrein in Marke (Hellestraat 6, Marke) richting de Budascoop.

Basiskennis Engels is noodzakelijk.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid