Kamagurka & Herr Seele | The Return Of The Comeback

80 jaar Kama & Herr Seele! Al veertig jaar zijn ze vrienden. Ze staken samen iconische tv-programma's in elkaar, creëerden kunst en tot op vandaag maken ze samen de strips van 'Cowboy Henk'. Het was 16 jaar geleden dat ze nog eens samen op de planken hebben gestaan. Jaren waarin ze weliswaar samenwerkten als schilders, tekenaars en schrijvers... maar niet als theatermakers! Tot die dat dat ze ...


Waar
Kubox
Kattestraat 188, 8520 Kuurne
Wanneer
05/02 van 19:15 to23:00
Organisatie
Vrijetijdsdienst Kuurne
Prijs
€ 16.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 3.2 Basistarief: 16,00 €
Reservatie
www.kuurne.be/tickets
Contact
tickets@kuurne.be
Fax: 056362050
Leeftijd
16+
Links

80 jaar Kama & Herr Seele!
Al veertig jaar zijn ze vrienden. Ze staken samen iconische tv-programma's in elkaar, creëerden kunst en tot op vandaag maken ze samen de strips van 'Cowboy Henk'.
Het was 16 jaar geleden dat ze nog eens samen op de planken hebben gestaan.
Jaren waarin ze weliswaar samenwerkten als schilders, tekenaars en schrijvers... maar niet als theatermakers!

Tot die dat dat ze in de Arenberg Schouwburg terug samen op de planken stonden.
Één seizoen werd vlug een tweede seizoen en zelf een derde seizoen.
Het werd een vrolijk en creatief weerzien op scène, zowel voor Kamagurka, Herr Seele en het publiek. Al na enkele voorstellingen werd duidelijk dat de magie het overnam van de arbeid.

Nu dit rijpingsproces achter de rug is, staan Kamagurka en Herr Seele klaar om Vlaanderen terug te veroveren. Het belooft niets minder te worden dan een hoogtepunt uit hun absurdistische oeuvre. Een discipline die ze als niemand anders in Vlaanderen beheersen en geperfectioneerd hebben.

Slechts 4 x te zien in West-Vlaanderen! Oostende , Izegem, Waregem en Kuurne!

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid