K's Choice - Love = Music Tour 2018

Sarah en Gert Bettens, het kloppend hart van K’s Choice, bliezen zopas de 25ste kaars op hun carrièretaart uit, maar hun muzikale honger is nog lang niet gestild. Na een indrukwekkende reeks van verjaardagsconcerten op binnenen buitenlandse rockpodia en hun deelname aan het televisieprogramma ‘Liefde voor Muziek’, keren ze terug naar een akoestische setting waar hun stemmen en melodieën nog ...


Waar
Spikkerelle
scheldelaan 6, 8580 Avelgem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
dienst jeugd en cultuur Avelgem
Prijs
€ 30.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 6.0 Basistarief: 30,00 €; -26: 29,00 €; +65: 29,00 €; Abonnement: 29,00 €
Reservatie
www.avelgem.be/webshop
Contact
Fax: 056653090
Leeftijd
18+
Links

Sarah en Gert Bettens, het kloppend hart van K’s Choice, bliezen zopas de 25ste kaars op hun carrièretaart uit, maar hun muzikale honger is nog lang niet gestild. Na een indrukwekkende reeks van verjaardagsconcerten op binnenen buitenlandse rockpodia en hun deelname aan het televisieprogramma ‘Liefde voor Muziek’, keren ze terug naar een akoestische setting waar hun stemmen en melodieën nog meer tot hun recht komen.
Ze grasduinen in de songs van de muzikale helden die hun muzikale richting mee bepaalden en vullen dit aan met covers uit het gelauwerde tv-programma en een aantal songs uit het eigen K’s Choice repertoire.
Hoewel dit nieuwe muzikale avontuur ongetwijfeld alweer de voorloper is van een nieuw studioalbum, keren broer en zus dus na een kwarteeuw heel even terug naar de roots.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid