Jong en wild

Klim je in de gordijnen en begin je spontaan te jongleren met moeders beste servies? Dan is het avonturenkamp iets voor jou! Bij ons kan je je energie kwijt tijdens een boeiende vijfdaagse vol avontuur. Op vrijdagnamiddag leggen we de kers op de taart en nodigen we de ouders uit om de kunstjes die we hebben geleerd te demonstreren tijdens een wervelend spektakel. Ons klassieke avonturenkamp ...


Waar
Avanco Adventure & Events
Brumierstraat, 6, 8511 Aalbeke (Kortrijk)
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Avanco Adventure and events
Prijs
€ 130.0 Basistarief: 130,00 €
Leeftijd
6+
Links

Klim je in de gordijnen en begin je spontaan te jongleren met moeders beste servies? Dan is het avonturenkamp iets voor jou! Bij ons kan je je energie kwijt tijdens een boeiende vijfdaagse vol avontuur. Op vrijdagnamiddag leggen we de kers op de taart en nodigen we de ouders uit om de kunstjes die we hebben geleerd te demonstreren tijdens een wervelend spektakel.

Ons klassieke avonturenkamp wordt dit jaar nog spannender en cooler. Personaliseer nu je eigen kamp door te kiezen uit één van onze opties (enkel Zomer week 1, 2, 8 en 9):

- Circus

- Paintball

- Survival

Voor de echte acrobaten blijft circus zeker aanwezig. Voor de grote avonturiers wordt circus uit de planning geschrapt en wordt er plaats gemaakt voor extra paintball of meer survival. Vul je keuze zeker in op het inschrijvingsformulier bij mededelingen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid