JEUGDBATTLE LAUWE’

Het doel van ‘De JEUGDBATTLE LAUWE’ is om verschillende ‘Lauwse’ jeugd, socio-culturele of sportgroeperingen met elkaar te laten duelleren. ‘JEUGDBATTLE LAUWE’,bestaat uit een interactieve avond met doe activiteiten op zaterdag 28 september. De strijd tussen de verschillende teams wordt gestreden in een zeer divers en uitdagend programma. De teams moeten zich zowel bewijzen op sportief en ...


Waar
verrijzeniskerk
Spoorwegstraat , 8930 Lauwe (Menen)
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Sint Bavo 140 jaar Lauwe
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
stanlucienroose@gmail.com
Leeftijd
15+

Het doel van ‘De JEUGDBATTLE LAUWE’ is om verschillende ‘Lauwse’ jeugd, socio-culturele of sportgroeperingen met elkaar te laten duelleren. ‘JEUGDBATTLE LAUWE’,bestaat uit een interactieve avond met doe activiteiten op zaterdag 28 september. De strijd tussen de verschillende teams wordt gestreden in een zeer divers en uitdagend programma. De teams moeten zich zowel bewijzen op sportief en intellectueel vlak maar ook hun behendigheid en muzikale kennis worden op de proef gesteld. De proeven/uitdagingen worden nog even geheim gehouden. Deze activiteiten grijpen plaats in en buiten de Verrijzeniskerk.
Er strijden 6 à 10 teams van 4 tot 6 personen voor de felbegeerde Jeugdbattle Lauwe titel. De ploegen proberen zoveel mogelijk punten te sprokkelen. Uiteraard probeert elke ploeg zo goed mogelijk te presteren, maar altijd in een vriendschappelijke sfeer. Zeker de moeite voor niet-deelnemers om de sfeer ook te komen opsnuiven.
Dit unieke concept zorgt ervoor dat sportiviteit, creativiteit, luciditeit én amusement als één geheel perfect samengaan.
Aan het eind van de avond, maken we de rangschikking op en wordt het winnende team beloond.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid