Jens Dendoncker - Bang Van Dendoncker

Met maar liefst vier comedyprijzen op zak is het voor deze aimabele West- Vlaming tijd om de cultuurpodia in Vlaanderen te bestormen. De winnaar van Humo's Comedy Cup 2016 is helemaal klaar voor zijn soloprogramma. Soms met een kinderlijke naïviteit, dan weer met de allure van een echte 'angry young man' wordt in 'Bang van Dendoncker' een persoonlijk verhaal verteld. Een verhaal over het ...


Waar
CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6, 8530 Harelbeke
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC het SPOOR Harelbeke
Prijs
€ 13.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 2.6 Basistarief: 13,00 €; Jongerentarief: 7,00 €
Reservatie
webshop.harelbeke.be/Tickets/Detail?c...
Contact
tickets@cchetspoor.be
Fax: 056 733 420
Links

Met maar liefst vier comedyprijzen op zak is het voor deze aimabele West- Vlaming tijd om de cultuurpodia in Vlaanderen te bestormen. De winnaar van Humo's Comedy Cup 2016 is helemaal klaar voor zijn soloprogramma.

Soms met een kinderlijke naïviteit, dan weer met de allure van een echte 'angry young man' wordt in 'Bang van Dendoncker' een persoonlijk verhaal verteld. Een verhaal over het schijnbaar eindeloos geklungel die jongvolwassenheid met zich meebrengt en de bijhorende nostalgie naar een vervlogen jeugd. Dat alles doorspekt met een hoop grappen én met genoeg aanknopingspunten voor het grote publiek.

Deze fantastische voorstelling leverde in zijn eerste seizoen enkel uitverkochte zalen op en een lovende recensie van 4 sterren in De Standaard. Ook op televisie is Jens niet meer weg te denken. Zijn verschijning in 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?', 'Beste Kijkers' en 'De Slimste Mens Ter Wereld' werden goed gesmaakt.

Jonge Kempenaar Jeroen Verdick is het vaste voorprogramma van Jens Dendoncker.

“Als je in deze sector echt wil meetellen, moet je de theaters in met een avondvullende voorstelling. Het is het ultieme ingangsexamen én Dendoncker is met glans geslaagd. (…) Brutaal en grofgebekt, maar wel een klein hartje. Even genadeloos voor zichzelf als voor anderen.
De Standaard ”

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid