JEF festival 2020: Unieke diertjes

Ieder jaar kan je tijdens de krokusvakantie terecht op het JEF festival, hét festival voor jeugdfilm en audiovisueel experiment. Ontdek het zelf tijdens de krokusvakantie in Antwerpen, Brugge, Gent, Kortrijk. En ook in Roeselare en Leuven kan je tijdens de krokusvakantie één dag het JEF festival beleven. Brul, blaf of blaat er maar op los, want we verzamelden weer een hele beestenboel aan ...


Waar
Budascoop
Kapucijnenstraat 10, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
JEF
Prijs
€ 6.5 Basistarief: 6,50 €; Kansentarief: 1,30 €
Reservatie
jeffestival.be/nl/programma/unique-an...
Contact
festival@jeugdfilm.be
Leeftijd
3+
Links

Ieder jaar kan je tijdens de krokusvakantie terecht op het JEF festival, hét festival voor jeugdfilm en audiovisueel experiment. Ontdek het zelf tijdens de krokusvakantie in Antwerpen, Brugge, Gent, Kortrijk. En ook in Roeselare en Leuven kan je tijdens de krokusvakantie één dag het JEF festival beleven.

Brul, blaf of blaat er maar op los, want we verzamelden weer een hele beestenboel aan dierenfilmpjes! De keuze viel op enkele ongewone figuren. Hoewel … wat is ongewoon? Moeten tijgers per se altijd strepen hebben?

Wie niet genoeg kan krijgen van verhalen, kan ook na de film z’n hartje ophalen. Voor de jongste festivalbezoekers wordt er aansluitend op de vertoning Unieke diertjes voorgelezen. Samen luisteren, meedromen en swingen met de verteller, gezelliger kan het niet!

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid