JEF festival 2020: Ket & doc deel 1

Ieder jaar kan je tijdens de krokusvakantie terecht op het JEF festival, hét festival voor jeugdfilm en audiovisueel experiment. Ontdek het zelf tijdens de krokusvakantie in Antwerpen, Brugge, Gent, Kortrijk. En ook in Roeselare en Leuven kan je tijdens de krokusvakantie één dag het JEF festival beleven. Ket & Doc, dat is ieder jaar vijf nieuwe kinderdocumentaires van Vlaamse makelij. In dit ...


Waar
Budascoop
Kapucijnenstraat 10, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
JEF
Prijs
€ 6.5 Basistarief: 6,50 €; Kansentarief: 1,30 €
Reservatie
jeffestival.be/nl/programma/ket-doc-p...
Contact
festival@jeugdfilm.be
Leeftijd
9+
Links

Ieder jaar kan je tijdens de krokusvakantie terecht op het JEF festival, hét festival voor jeugdfilm en audiovisueel experiment. Ontdek het zelf tijdens de krokusvakantie in Antwerpen, Brugge, Gent, Kortrijk. En ook in Roeselare en Leuven kan je tijdens de krokusvakantie één dag het JEF festival beleven.

Ket & Doc, dat is ieder jaar vijf nieuwe kinderdocumentaires van Vlaamse makelij. In dit unieke format bekijk je de wereld telkens 15 minuten lang door de ogen van een kind. En hun verhalen zijn allemaal waar gebeurd.

In deel 1 tonen we Fien, Jip & Fien, Radio Felix en Circus zonder tent. In deel 2 tonen we Fien, Jip & Fien, Papamagneet en Bertha en de wolfram.


In Fien, Jip & Fien wordt een hechte band tussen broer en zus op de proef gesteld door de eerste liefde. In Circus zonder tent heeft de dochter van een circusfamilie grote dromen en ambities en in Radio Felix leert een kind met autisme de wereld te begrijpen door zijn radioprogramma.. In Bertha en de Wolfram leert een kind omgaan met een slepende ziekte. En Papamagneet gaat over iemand missen (je papa, je beste vriend, …).

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid