JEF festival 2020: In de mix

Ieder jaar kan je tijdens de krokusvakantie terecht op het JEF festival, hét festival voor jeugdfilm en audiovisueel experiment. Ontdek het zelf tijdens de krokusvakantie in Antwerpen, Brugge, Gent, Kortrijk. En ook in Roeselare en Leuven kan je tijdens de krokusvakantie één dag het JEF festival beleven. Hoe moeten jongens en meisjes zich gedragen? We halen er de mixer doorheen! Want niets ...


Waar
Budascoop
Kapucijnenstraat 10, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
JEF
Prijs
€ 6.5 Basistarief: 6,50 €; Kansentarief: 1,30 €
Reservatie
jeffestival.be/nl/programma/in-the-mi...
Contact
festival@jeugdfilm.be
Leeftijd
10+
Links

Ieder jaar kan je tijdens de krokusvakantie terecht op het JEF festival, hét festival voor jeugdfilm en audiovisueel experiment. Ontdek het zelf tijdens de krokusvakantie in Antwerpen, Brugge, Gent, Kortrijk. En ook in Roeselare en Leuven kan je tijdens de krokusvakantie één dag het JEF festival beleven.

Hoe moeten jongens en meisjes zich gedragen? We halen er de mixer doorheen! Want niets hoeft te zijn zoals anderen het zeggen. Maak kennis met een heleboel meisjes en jongens die de dingen aanpakken op hun manier.

Nagesprek met Senne Misplon
Senne gebruikt zijn expertise en zijn ervaring als transpersoon om lezingen, vormingen en begeleiding te geven over thema's als gender- en seksuele diversiteit. Hij wil graag met (jonge) mensen in dialoog gaan rond de thematiek, omdat er nog heel wat vragen over bestaan. Daarom nodigen wij Senne ook graag uit bij de vertoning In de mix.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid