Jan Jaap van der Wal // III-ième GEANNULEERD

Vlaanderen viel de afgelopen jaren als een blok voor de sympathieke Nederlandse stand-upcomedian, cabaretier en televisiepresentator Jan Jaap Van der Wal. Een uitverkochte theatertournee, opvallende passages in Café Corsari en de Advocaat van de Duivel maakten van hem al snel een BV. Als jurylid in De Slimste Mens valt hij op door z’n verbaliteit en intelligentie. Jan Jaap Van der Wal is een ...


Waar
CC De Schakel
Schakelstraat 8, 8790 Waregem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC De Schakel
Prijs
€ 22.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 4.4 Basistarief: 22,00 €; -26 jaar: 13,00 €
Reservatie
www.ccdeschakel.be
Contact
Fax: 056 62 13 40
Links

Vlaanderen viel de afgelopen jaren als een blok voor de sympathieke Nederlandse stand-upcomedian, cabaretier en televisiepresentator Jan Jaap Van der Wal.
Een uitverkochte theatertournee, opvallende passages in Café Corsari en de Advocaat van de Duivel maakten van hem al snel een BV. Als jurylid in De Slimste Mens valt hij op door z’n verbaliteit en intelligentie.

Jan Jaap Van der Wal is een beetje ‘zot’ van België. En die liefde is wederzijds. Hij woont in Antwerpen, een ideale uitvalsbasis om met nuchtere Hollandse blik de gang van Vlaamse zaken onder de loep te nemen. Na Vlaanderen in De Ideale Wereld gefileerd te hebben, trakteert hij je voor het eerst in Waregem op zijn visie en bedenkingen. Na De Nieuwe Belg en Schoon is het tijd voor zijn III-ième.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid