Isolde: Isolde live XL

Isolde Lasoen, crème de la crème muzikante en drumster bij o.a. Daan, Flip Kowlier en Raymond van het Groenwoud, is terug. En hoe! Samen met haar lievelingsmuzikanten, die toevallig allemaal met de naam ‘Ben’ door het leven gaan (Les Bens) bracht ze onlangs haar debuutalbum ‘Cartes Postales’ uit. Haar zoetgevooisde stem en voorliefde voor rijke orkestratie laten je moeiteloos wegdromen naar ...


Waar
CC De Schakel
Schakelstraat 8, 8790 Waregem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC De Schakel
Prijs
€ 21.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 4.2 Basistarief: 21,00 €; -26 jaar: 11,00 €
Reservatie
www.ccdeschakel.be
Contact
Fax: 056 62 13 40
Links

Isolde Lasoen, crème de la crème muzikante en drumster bij o.a. Daan, Flip Kowlier en Raymond van het Groenwoud, is terug.

En hoe! Samen met haar lievelingsmuzikanten, die toevallig allemaal met de naam ‘Ben’ door het leven gaan (Les Bens) bracht ze onlangs haar debuutalbum ‘Cartes Postales’ uit. Haar zoetgevooisde stem en voorliefde voor rijke orkestratie laten je moeiteloos wegdromen naar zwoele Zuid-Franse avonden.

De groep wordt voor de gelegenheid aangevuld met een blazerssectie (XL) en dat maakt de muziek nog opzwepender. Denk maar aan trompettist Jo Hermans die ons vorig seizoen wegblies met zijn solo’s tijdens het concert van André Brasseur.

Ca devient une soirée magnifique XL.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid