Infomoment professionele opleidingen en groeitrajecten

Ben je geïnteresseerd om een professionele opleiding of een langdurig persoonlijk traject te volgen in Souldance, wil je weten wat we te bieden hebben, specifieke uitleg, etc….? Dan ben je welkom op onze infomomenten. Je kan er kennis met ons maken, de cursussen inkijken, het team ontmoeten…. De opleidingen starten in september 2019. Om je in te schrijven is er een specifieke procedure. Dit ...


Waar
Souldance
Overheulestraat 237, 8560 Moorsele
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Souldance.be
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
info@souldance.be

Ben je geïnteresseerd om een professionele opleiding of een langdurig persoonlijk traject te volgen in Souldance, wil je weten wat we te bieden hebben, specifieke uitleg, etc….? Dan ben je welkom op onze infomomenten.

Je kan er kennis met ons maken, de cursussen inkijken, het team ontmoeten….

De opleidingen starten in september 2019. Om je in te schrijven is er een specifieke procedure. Dit heeft als doel dat je als cursist je verwachtingen duidelijk maakt en wij tonen wat we te bieden hebben en te kijken of dit strookt met elkaar. Ook wordt er gepolst naar je opleidingen, je huidig en toekomstig werk dat je voor ogen hebt. Daarom dien je een motivatiebrief op te sturen en word je uitgenodigd om langs te komen voor een intake gesprek (voor 17 juli), om dan na overleg de inschrijving definitief te kunnen maken.

Op de info-momenten wordt hierover ook meer duidelijkheid gebracht. We geven langdurige opleidingen en daarvoor is afstemming heel belangrijk.

Meer info over wat we bij Souldance doen, vind je terug op onze website www.souldance.be

Graag ook via de website inschrijven, we willen iedereen te woord kunnen staan.

Tot dan Kurt, Nele & Kristel en het Souldance-team

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid