Info 'Notariële zorgvolmacht'

Notaris Orinn Vijncke van Gullegem legt uit wat een notariële zorgvolmacht inhoudt voor de volmachtgever en de volmachtdrager. Iedereen kan vroeg of laat in een situatie terecht komen waar hij/zij niet meer in staat is om de juiste en verantwoorde beslissingen te nemen over zijn bezittingen, zijn aankopen, zijn bank-verrichtingen enz. Stel dat je zwaar ziek bent, of dementerend of oud en heel ...


Waar
Lokaal Dienstencentrum Het Knooppunt
Gulleheemlaan 20, 8560 Gullegem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Lokaal Dienstencentrum Het Knooppunt
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Reservatie
hetknooppunt@wevelgem.be
Telefoon: 056 43 20 80
Contact
hetknooppunt@wevelgem.be
Fax: 056 43 20 80

Notaris Orinn Vijncke van Gullegem legt uit wat een notariële zorgvolmacht inhoudt voor de volmachtgever en de volmachtdrager.

Iedereen kan vroeg of laat in een situatie terecht komen waar hij/zij niet meer in staat is om de juiste en verantwoorde beslissingen te nemen over zijn bezittingen, zijn aankopen, zijn bank-verrichtingen enz.

Stel dat je zwaar ziek bent, of dementerend of oud en heel zwak:

Wie zal de nodige betalingen uitvoeren?
Wie zal jouw woning beheren of een nodige herstelling laten uitvoeren?
Wie zal voor jou afspraken maken met artsen of thuiszorg-diensten? ...

Sinds kort kun je je op zo een situatie voorbereiden door een (notariële) zorgvolmacht op te stellen. Hiermee kan je iemand - die je vertrouwt - aanduiden om (in de toekomst) voor je op te treden en voor jou op te komen.

Notaris Orinn Vijncke, geassocieerd met notaris De Mûelenaere, uit Gullegem komt op dinsdag 10 december om 19.30 uur hierover meer uitleg geven in Het Gulle Heem.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid