Huiskamergesprekken Energie en Klimaat

Treedt in gesprek met een expert op vlak van energie en klimaat. Transfo haalt op verschillende avonden experts in hun vakgebied binnen. Spreek, discussieer en wissel van gedachten in een huiselijke sfeer. Tijdens de avond van 6 oktober spreken we met Dirk Vansintjan. Dirk is voorzitter van Rescoop.eu, de Europese federatie voor hernieuwbare energiecoöperatieven. Op 20 oktober spreken we met ...


Waar
Transfo
Blokellestraat 113 B, 8550 Zwevegem
Wanneer
This event is finished.
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
stijn.vandamme@west-vlaanderen.be
Links

Treedt in gesprek met een expert op vlak van energie en klimaat. Transfo haalt op verschillende avonden experts in hun vakgebied binnen. Spreek, discussieer en wissel van gedachten in een huiselijke sfeer.

Tijdens de avond van 6 oktober spreken we met Dirk Vansintjan. Dirk is voorzitter van Rescoop.eu, de Europese federatie voor hernieuwbare energiecoöperatieven.

Op 20 oktober spreken we met Paul Bombeld. Paul is hoofdredacteur van waterstofnet.nl. Hij brengt een verhaal over de boeiende wereld van waterstof en welke toepassingen deze kan hebben.

We bekijken momenteel of we de avonden zowel offline (met beperkt publiek) als online kunnen aanbieden. Afhankelijk van de Covid-19 evolutie zal de beslissing een week voor de avond genomen worden.
Inschrijven doe je via de facebookevenementen van Transfo Zwevegem. Na inschrijving ontvang je op de dag zelf de instructies om deel te nemen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid