HOOVERPHONIC | LOOKING FOR STARS [THEATERTOUR]

BADABOUM! Hooverphonic is terug en hoe... Dankzij een nieuwe plaat én een nieuwe zangeres. Luka Cruysberghs won in 2017 niet alleen 'The Voice Van Vlaanderen', maar ook het muzikale hart van Alex Callier en zijn compagnon Raymond Geerts. Met haar als frontvrouw heeft een van de grootste Belgische bands puur goud in handen. Zij zorgt voor een nieuw stemgeluid, maar met de herkenbare ...


Waar
Kubox
Kattestraat 188, 8520 Kuurne
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Vrijetijdsdienst Kuurne
Prijs
€ 30.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 6.0 Basistarief: 30,00 €
Reservatie
www.kuurne.be/tickets
Contact
tickets@kuurne.be
Fax: 056362050
Leeftijd
16+
Links

BADABOUM!
Hooverphonic is terug en hoe... Dankzij een nieuwe plaat én een nieuwe zangeres.
Luka Cruysberghs won in 2017 niet alleen 'The Voice Van Vlaanderen', maar ook het muzikale hart van Alex Callier en zijn compagnon Raymond Geerts.

Met haar als frontvrouw heeft een van de grootste Belgische bands puur goud in handen. Zij zorgt voor een nieuw stemgeluid, maar met de herkenbare Hooverphonic sound.
Het nieuwe album voegt werkelijk alle moods en stijlen van Hooverphonic samen.

2020 het jaar dat ze Eurosongfestival winnen? Dat weten we niet... maar het is alvast het jaar dat ze in een mum van tijd een Kubox lieten vollopen. UITVERKOCHT! maar misschien met een beetje geluk komt er toch nog een ticket beschikbaar... hou de ticketpagina in de gaten!

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid