Hoogtouwenparcours

Waan je in de wolken en maak gebruik van al je vaardigheden om de hindernissen van het hoogtouwenparcours te overwinnen. Voor iedereen vanaf 1m40 Iedereen krijgt 1 uur tijd en kan kiezen uit 3 verschillende parcours op andere hoogtes, Groen, rood en zwart. Het systeem is superveilig. Op de begane grond moeten deelnemers zich vastmaken aan een veiligheidskabel en blijven het hele parcours ...


Waar
PRNC De Gavers
Eikenstraat 131, 8530 Harelbeke
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Provinciaal Recreatie- en Natuurcentrum De Gavers
Prijs
€ 6.0 Basistarief: 6,00 €
Reservatie
www.west-vlaanderen.be/activiteit/hoo...
Contact
gavers@west-vlaanderen.be
Links

Waan je in de wolken en maak gebruik van al je vaardigheden om de hindernissen van het hoogtouwenparcours te overwinnen.
Voor iedereen vanaf 1m40
Iedereen krijgt 1 uur tijd en kan kiezen uit 3 verschillende parcours op andere hoogtes, Groen, rood en zwart. Het systeem is superveilig. Op de begane grond moeten deelnemers zich vastmaken aan een veiligheidskabel en blijven het hele parcours hiermee verbonden. De begeleiding is in handen van ervaren en gekwalificeerde monitoren.

Iedere deelnemer krijgt een klimgordel en helm. Personen met hoogtevrees blijven best op de begane grond. Alle materialen worden telkens ontsmet terwijl aan de deelnemers gevraagd wordt om de handen te ontsmetten, aan te schuiven rekening houdend met de afstand van 1,5 m en eventueel een mondmasker te gebruiken wanneer de 1,5m in het gedrang komt.

Inschrijven vooraf is de norm en geeft zekerheid, onbenutte plaatsen worden de dag zelf vrijgegeven. Steeds vooraf aanmelden in het onthaal van het Bezoekerscentum (parking Eikenstraat). Het onthaal is in september elke zondag open van 12u tot 17.30u. De andere dagen van 13.30u tot 17.30u. Gesloten op vrijdag.

Hou er rekening mee dat het correct dragen van een mondmasker in provinciedomein De Gavers verplicht is op volgende plaatsen:

de parkings
de grote toegangsweg
de zwemzone
de hondenweide
de speelterreinen

In deze Covid 19- tijden worden per uur, 10 plaatsen ter beschikking gesteld.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid