Home Event 2019

HOME is het perfecte startpunt om van je huis een echte thuis te maken. We brengen een mooie mix uit de wereld van interieur, design, meubilair, decoratie… samen. Het event vindt plaats op 17, 18, 19 en 20 oktober 2019. Naast het HOME-event wordt ook het HOME inspiratieboek gemaakt. Dit legt de focus op een totaalbeleving voor de bezoekers. Hierin worden prachtige interieurfoto’s ...


Waar
Expo Waregem
Zuiderlaan 20, 8790 Waregem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Fairs & Events Waregem
Reservatie
pbollaert@telenet.be
www.home-event.be
Contact
pbollaert@telenet.be
Links

HOME is het perfecte startpunt om van je huis een echte thuis te maken. We brengen een mooie mix uit de wereld van interieur, design, meubilair, decoratie… samen.
Het event vindt plaats op 17, 18, 19 en 20 oktober 2019.

Naast het HOME-event wordt ook het HOME inspiratieboek gemaakt. Dit legt de focus op een totaalbeleving voor de bezoekers. Hierin worden prachtige interieurfoto’s getransformeerd tot sfeerbeelden om bij weg te dromen. Hierdoor wordt HOME een handige tool voor iedereen die op zoek is naar een persoonlijk en karaktervol interieur.

Bovendien is HOME een totaalconcept dat offline en online wil samenbrengen.
Via onze sociale media zetten wij uw bedrijf extra in de kijker. We werken hiervoor samen met enthousiaste professionals, influencers en bloggers!

HOME: beleving, inspiratieboek, website en social media all-in one.

Bevestig vandaag nog je stand op HOME 2019

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid