Herfstshopping Waregem

Het eerste weekend van oktober is het Herfstshopping met bijbehorende feestelijkheden in Waregem. 🛍️ #Koopjes in de winkels & kraampjes op zaterdag - en zondagnamiddag & leuke extra's in de winkels n.a.v. Weekend van de Klant. 🌾 Fleurige #Boerenmarkt op zondagnamiddag (i.s.m. Stad Waregem) 🎶 Muzikale en komische animatie in de straten met Ze Quaffeurz en Orkest Bazar. Een ballonnenclown en ...


Waar
Markt Waregem
Markt , 8790 Waregem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Winkelen in Waregem
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €

Het eerste weekend van oktober is het Herfstshopping met bijbehorende feestelijkheden in Waregem.
🛍️ #Koopjes in de winkels & kraampjes op zaterdag - en zondagnamiddag & leuke extra's in de winkels n.a.v. Weekend van de Klant.
🌾 Fleurige #Boerenmarkt op zondagnamiddag (i.s.m. Stad Waregem)
🎶 Muzikale en komische animatie in de straten met Ze Quaffeurz en Orkest Bazar. Een ballonnenclown en Airbrush Tattoo stand voor de kleinsten.
🚗 Een heuse autotentoonstelling met 25 verschillende merken. Kom een kijkje nemen naar de 60 wagens van lokale autogarages.
Gelieve met volgende rekening te houden op zaterdag 3 oktober & zondag 4 oktober:
🅿️ Verboden parkeren: Op zaterdag en zondag van 13u. tot 19.30u: Markt, Storme - & Stationsstraat. (Stationsstraat parkeerverbod vanaf markt tot rondpunt Immo Dewaele). Holstraat geen parkeerverbod.
⛔ Verboden toegang, in beide richtingen, voor iedere bestuurder: Op zaterdag en zondag van 13.30u tot 19.30u: Markt, Storme - & Stationsstraat (Verkeervrij vanaf de markt tot rondpunt Immo Dewaele). Holstraat doorgaand verkeer.
😷 Het dragen van een mondmasker in de afgesloten straten (Stormestraat, Markt, Pand & deeltje Stationsstraat) is verplicht. We willen natuurlijk dat iedereen op een zo veilige manier kan genieten van een gezellige namiddag shoppen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid