Hengel Expo 2019

HENGEL EXPO, dat is de grootste en mooiste beurs voor de sportieve en recreatieve visser en staat voor twee dagen en 10.000 m² vol hengelsportplezier in Kortrijk Xpo. Hengelen is al geruime tijd opnieuw hot. Meer en meer jongeren hebben de smaak te pakken, en met reden. Hengelen is een boeiende en fascinerende sport die overal in België en in de naaste buurlanden beoefend wordt. Hengel Expo ...


Waar
Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Kortrijk Xpo
Prijs
€ 10.0 Basistarief: 10,00 €; Online voorverkoop: 8,00 €; Kinderen tot 12 jaar: 0,00 €
Reservatie
www.hengelexpo.be/nl/bezoeken/tickets/
Contact
hengelexpo@kortrijkxpo.com
Fax: +32 (0)56 24 11 11
Links

HENGEL EXPO, dat is de grootste en mooiste beurs voor de sportieve en recreatieve visser en staat voor twee dagen en 10.000 m² vol hengelsportplezier in Kortrijk Xpo.

Hengelen is al geruime tijd opnieuw hot. Meer en meer jongeren hebben de smaak te pakken, en met reden. Hengelen is een boeiende en fascinerende sport die overal in België en in de naaste buurlanden beoefend wordt.

Hengel Expo biedt een veelzijdig aanbod voor jong en minder jong, voor de recreatieve én de sportieve visser. Met daarnaast een speakerscorner, films, een jeugdactie, visvijvers, een werpruimte, modeshows, boekpresentaties en veel meer is er voor ieder wat wils.

Als hengelaar doe je gegarandeerd inspiratie op, je beleeft er je passie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid