Helpen bij verlies en verdriet - lezing door Manu Keirse

Prof. dr. em. Manu Keirse is klinisch psycholoog, doctor in de geneeskunde en dé specialist als het over rouwverwerking en de laatste levensfase gaat. Keirse gaat niet alleen in op verlies door de dood, maar besteedt ook aandacht aan andere verliessituaties die vaak onterecht onderbelicht blijven, zoals verlies van je gezondheid, je werk of je toekomstperspectieven. Dankzij de talloze concrete ...


Waar
meetingcenter het Notenhof
President Kennedylaan 4, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
De stilte omarmd
Prijs
€ 7.0 Basistarief: 7,00 €
Reservatie
destilteomarmd.be/product-categorie/l...
Links

Prof. dr. em. Manu Keirse is klinisch psycholoog, doctor in de geneeskunde en dé specialist als het over rouwverwerking en de laatste levensfase gaat.

Keirse gaat niet alleen in op verlies door de dood, maar besteedt ook aandacht aan andere verliessituaties die vaak onterecht onderbelicht blijven, zoals verlies van je gezondheid, je werk of je toekomstperspectieven. Dankzij de talloze concrete tips voor de rouwende én zijn omgeving wordt het beslist een interessante voormiddag voor iedereen die met verlies geconfronteerd wordt.

Vanaf 9.45 uur kan je je aanmelden in Meetingcenter Het Notenhof in Kortrijk voor de lezing van prof. dr. Manu Keirse, dé rouwexpert van België en Nederland.
•Vraag je je wel eens af of je goed bezig bent met rouwen? Of wil je iemand in rouw helpen?
•En rouwen, wat is dat eigenlijk en hoe moet dat dan?

Op deze vragen en meer krijg je doorheen de lezing een antwoord. Manu Keirse vertelt je dit alles op een heel duidelijke en inspirerende manier.

Deze lezing wordt georganiseerd voor en door vzw De stilte omarmd.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid